Câteva sute de utilizatori români ai cunoscutului site Reddit.com au contribuit la realizarea unei ”hărți” media cu sursele de informare din România. Dacă vrei să vezi dezbaterea de pe Reddit dă click AICI

Rise Project, Digi 24 sau Tolo.ro sunt sunt considerate cele mai bune surse de informare în timp ce la categoria ”propagandă” le regăsim pe Antena 3, România TV sau EVZ.Ro…..Am auzit că sunt șanse mari să apară informații precum ”Harta media a celor de la Reddit a fost plătită de Soroș” sau ”Iohannis o comite din nou! Iată ce a putut să facă șeful statului”. :))) N-ai cum să nu râzi când vezi atât de multă impertinență….dar asta este.

Eu personal citesc Biziday și Digi 24. Nu mă mai uit de ceva vreme la televizor. Mai folosesc televizorul doar atunci când este vreun meci de fotbal pe care nu-l pot vedea pe internet la o calitate acceptabilă. Nu zic să faceți și voi la fel, adică să nu vă mai uitați la televizor. Dar vă sugerez să fiți foarte selectivi. Poate că e bună și harta asta la ceva. 🙂

Apropo, Cancan este în zona roșie la ”mai bine nu citești”. Asta așa pentru amatorii de bunătățuri, cum se zicea într-o reclamă.

vysbo8L

Harta despre care vorbeam 🙂

 

 

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.