În primul articol din seria #perepeat am introdus melodia lui The Weeknd și Nav. Acum vă propun alte două piese care o să strângă fără doar și poate sute de milioane de vizualizări. Enrique Iglesias parcă nu mai vrea să părăsească topurile și ține morțiș să fie acolo cu orice melodie. ”Bailando”, ”Duele el corazon” sau ”El Perdon” au fost melodii pe care le-am fredonat cu toții. Acum Enrique vine cu un alt hit, și anume ”Subeme la radio”.

De data aceasta am zis că adaug 2 melodii pentru că ambele sună excelent și chiar nu m-am putut decide pe care să o introduc în seria #perepeat. A 2-a melodie o puteam introduce acum ceva timp dar am așteptat să apară și videoclipul oficial. Și iată că a apărut! Bucurați-vă de muzică și nu uitați să-mi spuneți în secțiunea de comentarii care dintre cele 2 melodii sună mai bine sau dacă doriți chiar să-mi recomandați o piesă pe care să o pun #perepeat.

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.