Barcelona nu pare capabilă să-l transfere nici măcar pe Vlad Achim în acest moment. Becali s-ar duce și i-ar închide ușa în nas lui Bartomeu. L-ar ține la ușa palatului ca pe ultimul sclav. La fel de înjosită a fost din păcate și echipa mea favorită în dubla cu Real Madrid. Messi & compania au suferit groaznic. Și problema nu e că a plecat Neymar, orice jucător poate pleca. Problema e că Barcelona nu este capabilă să aducă ceva în schimb. Și hai să fim serioși, Coutinho și Dembele nu sunt chiar Ronaldo sau Isco să fie imposibil (sau aproape imposibil la ce zile trăim) de transferat.

O să urmeze 2 ani în care o să suferim destul de mult. Nu, nu Bartomeu o să sufere. El o să se uite la meciuri braț la braț cu președintele formației adverse (că așa-i la ei) dar noi o să avem de suferit din cauza incompetenței acestui om. Bun, despre Paulinho încă nu o să spun nimic. L-am văzut jucând cred vreo 3 meciuri în total în toată viața mea. L-am văzut în tricoul lui Spurs. Venind din China, sună dubios. Barcelona a ajuns să transfere din China? Serios? Știu că trebuie să fim ”open minded” dar parcă e mult prea ciudat. Că nu era destul, Barcelona nu o să-l folosească o lună pe Luis Suarez care a suferit o accidentare pe Bernabeu.

Nu știu ce să mai cred în legătură cu această campanie de transferuri. La câte informații apar, cred că o să ajung la Socola. Vine Coutinho, defapt stai, nu mai vine. Vine Dembele, iese reprezentantul de la BVB și face glume pe seama echipei. Nu pleacă Neymar, iar apoi Neymar e prezentat la Paris. Tot ce-mi doresc este să-l văd plecat pe Bartomeu. Să vină cineva cu sânge rece. Personal, mi-a plăcut întotdeaua Joan Laporta. Nu știu dacă omul mai vrea să se întoarcă la cârma echipei, dar eu zic că a fost mult peste acest Bartomeu care nici prestanță de președinte de club nu are, cum ar zice nea Giovanni.

Sper să nu plece și Messi, Pique și Suarez. Dar cu Bartomeu la cârma echipe nu e imposibil. În plus, cum are Isco clauza de rezilere mai mare decât Messi? Poate eu și încă câteva milioane de fani suntem înapoiați. Nu înțelegem noi cum e cu fotbalul la nivel înalt. Corect! Dar noi iubim această echipă, nu avem interese ascunse. Nu Barcelona ne hrănește, noi o hrănim pe ea, fiecare cum poate. Unul cu un tricou, altul prin simplul fapt că se uită la meci, sau altul pentru că merge la meci. Bartomeu face și el ce poate. Primește bani pentru că se prezintă la meciuri și pentru că mănâncă cu președintele clubului advers înainte de meci. Mai primește pentru transff…ce? Nu! Pentru transferuri nu, că nu prea le are cu astea. Dar pentru rezilieri contractuale și clauze de reziliere penibile merită tot respectul. Sergi Roberto bye, Denis Suarez bye. Bine ai venit Deulofeu, omul pe care l-am gonit acum ceva timp. Acum e bun de titular la Barcelona după mintea lui Bartomeu.

Fiți ca Bartomeu! Sau nu…

PS: La mulți ani de Sfânta Mărie lui Josep MARIA Bartomeu! 😀

#ViscaelBarca

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.